DHOMË DOPIO / DYSHE SUPERIORE (me pamje nga deti)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift apo per dy shoke. Dhoma ka nje madhësi prej 28 metra katrorë…

DHOMË DOPIO/DYSHE SUPERIORE (me pamje pjeserisht nga deti, pa ballkon)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift apo per dy shoke. Dhoma nuk ka ballkon dhe ofron nje dizain bashkekohor…

DHOMË DOPIO SUPERIORE (me pamje nga deti)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift. Kjo dhome ofron nje pamje të mrekullueshme nga deti Jon…

DHOMË DOPIO SUPERIORE (me pamje pjesërisht nga deti)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift. Kjo dhome ka nje madhësi prej 32 metra katrorë…

1
2
3