DHOME DOPIO / DYSHE (pa ballkon)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift apo per dy shoke. Dhoma ka nje madhësi prej 20 metra katrorë, kondicioner…

DHOME DOPIO (me ballkon)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift. Kjo dhome nuk ka pamje nga deti dhe është e pajisur me një dizain bashkëkohor…

DHOME DYSHE / DOPIO SUPERIORE (me pamje te plote nga deti)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift. Dhoma ka nje madhësi prej 25 metra katrorë, e cila disponon një ballkon privat…

DHOME DOPIO EKZEKUTIVE (me pamje nga deti)

Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe nje sofa bed, dhe është ideale për familjet me nje ose dy fëmijë te vegjel. Kjo dhome është e madhe dhe e ndritshme…

1
2
3