Dhoma është e pajisur me një shtrat për dy persona dhe është ideale për nje cift. Kjo dhome është e pajisur me një dizain bashkëkohor dhe është e mobiluar me stil dhe elegance. Dhoma ka nje madhësi prej 25 metra katrorë, e cila disponon një ballkon privat me një pamje të mrekullueshme nga deti Jon, kondicioner, TV kabllor/satelitor, tualet me dush, minibar dhe internet Wi-Fi.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

Tualet me dush

null

Tharese flokesh

null

TV kabllor / satelitor

null

Minibar

null

Wi-Fi

The room is equipped with a double bed and is ideal for a couple. This room is equipped with a contemporary design and is furnished with style and elegance. The room has a size of 25 square meters, which features a private balcony with a wonderful view from the Ionian Sea, air conditioning, cable / satellite TV, toilet with shower, minibar and Wi-Fi internet.

Room services

null

Air conditioning

null

Toilet with shower

null

Hair dryer

null

Cable / satellite TV

null

Minibar

null

Wi-Fi