MËNGJESI NË HOTEL BRILANT

Shijoni një mëngjes të shijshëm në katin e pestë të hotel “Brilant”. Përveç produkteve të freskëta të zonës dhe gatimeve të shumëllojshme, pamja fantastike e bregdetit të Sarandës do t’ju shoqërojë në çdo kohë për një qendrim të këndshëm dhe relaksues. Ju mirëpresim!