[pms-expert]

HOTELIN MË TË FREKUENTUAR NË SARANDË

Brilant është një hotel modern me 4 yje i pozicionuar në qytetin e bukur të Sarandës, në jug të Shqipërisë. Kombinimi i vendndodhjes perfekte, lehtësirave të hotelit dhe stafit mikrpritës, e kanë renditur hotelin tonë në KRYE të zgjedhjeve për kalimin e pushimeve në Sarandë.

DHOMAT TONA

Në larmishmërinë e dhomave, zgjidhni të preferuaren tuaj, për një qendrim relaksues & komod.

AMBJENTET E HOTELIT

Në hotel “Brilant”, përveç akomodimit në dhomat komode, do të keni mundësi të shijoni mëngjesin në katin e pestë si edhe pamjen fantastike të detit.

NËSE DËSHIRONI TË AKOMODOHENI NË HOTELIN TONË